Home     Bio    Media    Contact

 

 

Biografie

Raymundo is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen.
Vrij snel leerde hij ook samen met anderen te zingen en vanaf zijn 17e zong hij al veel de eerste stem, afwisselend met zijn broers die ook muziek maakten.
Op zijn 18e ging hij met zijn ouders naar Europa om uiteindelijk in Nederland terecht te komen waar hij naast zijn studie Engels regelmatig optrad.
Na zijn studie afgerond te hebben en een aantal jaren als leraar voor de klas te hebben gestaan (in combinatie met optredens), heeft hij er uiteindelijk voor gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken.

Behalve in Nederland zong hij regelmatig in andere landen, zoals IJsland, Zwitserland, Spanje, België en het Caribische gebied en wel op Curaçao en natuurlijk niet te vergeten, in zijn geboorteland Venezuela.
Dit deed hij zowel alleen als in groepsverband.

De laatste jaren echter treedt hij bijna alleen nog maar in Nederland op, daar hier de markt voor hem groot genoeg is en hij hier een grote klantenkring heeft opgebouwd.

Hij is zanger/gitarist van exclusieve muziek uit Zuid Amerika, Spanje & Mexico. De muziekkeuze is herkenbaar, verrassend & akoestisch. Afhankelijk van de sfeer musiceert hij op de voorgrond of op de achtergrond.

© 2006 Raymundo Valverde - Mobiel  06-54633600  E-mail Raymundo

 

    

 
 


Boekingen bel

06-54633600